Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Ha tavasz, ismét elindultak az ivókutak is

zen a héten folyamatosan megnyitottuk a kerületi ivókutakat, valamint az időjárástól függően üzembe helyezzük az öntözőrendszereket is. Ahogy azt minden évben szoktuk, idén májustól a kerület szökőkútjai is elindulnak.

Tovább

A korabeli Józsefváros hangulatát nyújtja a felújított Losonci utca 2. szám alatti JGK Gazdasági igazgatóság épülete.

losonci utca 2

Egy olyan kerületben, ahol rengeteg régi ház árulkodik az előző századok építészeti stílusáról, ahol több, ma már műemlék épülettel találkozhatunk pl. Steindl Imrének, Hauszmann Alajosnak Orczy Gyulának vagy éppen Hild Károlynak köszönhetően, mindig óriási öröm fellelni egy, a múltat idéző, felújított épületet. Ráadásul olyat, amire mai, „új” tulajdonosa éppúgy vigyáz és óvja értékét, mint talán egykor építői…

Tovább

Április 20-ig lehet a szerinted legjobb Részvételi Költségvetés ötletekre szavazni.

részvételi költségvetés

2024. április elsején elindult a szavazás az idei részvételi költségvetésben. Szavazni április 20., szombatig lehet! Idén 180 millió forint sorsáról dönthetnek a nyolcadik kerület lakói. A józsefvárosi lakosokból álló munkacsoportnak köszönhetően a beérkezett 379 ötlet közül 40 került szavazólapra. Minden józsefvárosinak 5 szavazata van. Ebből kettőt a saját körzetedben használhatsz fel, egyet-egyet pedig a másik két körzetben és a teljes kerületre érkező ötletek között oszthatsz ki.

Tovább

Tiszta piac, tiszta hőfüggöny Húsvétra is!

hófüggöny

Ha Húsvét, ha tavasz, akkor a háztartásokban is nagyüzemben folynak a takarítási munkák, falak lemosása, nagymosás, sőt függönyök mosása is. Nincs ez másképp egy piac esetében sem, ahol különösen fontos, hogy a vásárlók folyamatosan lássák és érezzék a tavasz és a tisztaság friss illatát.

Tovább

Közterületen történő permetezés lesz a Tisztviselőtelepen március 22. péntek estétől

permetezés

Ezúton értesítjük a Józsefvárosiakat, hogy március 22. péntek és március 30. között az esti, éjszakai órákban 21:00 és 06:00 között, a Tisztviselőtelep közterületein, növényvédelmi munkálatokat, tavaszi lemosó permetezést végzünk. Miért fontos a fák lemosó permetezése? A tavasszal a rügyfakadás előtt álló növények esetében, egy ilyen permetezéssel – (gomba-és rovarölő szerek), még azelőtt tehetünk a növény egészségéért, mielőtt egy probléma (betegségek, kártevők) megjelennének. A növényeknek így jóval nagyobb esélye lesz a problémamentes növekedésre, virágzásra, termésérlelésre.

Tovább

Ügyfélszolgálati pénztár zárva

TISZTELT ÜGYFELEINK! A PARKOLÁSI IGAZGATÓSÁG ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PÉNZTÁRA 2024.03.08. 11:30-TÓL TECHNIKAI OKOK MIATT ZÁRVA TART. AZ OKOZOTT KELLEMETLENSÉGÉRT SZÍVES ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK!

Tovább