Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Hírek

Módosított ügyfélfogadás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 16-án közzétett ügyfélfogadási rend Húsvét ünnepe alkalmából 2020. április 06. és 2020. április 14. között az alábbiakban feltüntetett napokon és időszakban a következőképpen módosul, egyebekben minden más az ügyfélfogadási rendre vonatkozó működési szabály hatályban marad.

Tovább

Lakossági tájékoztató takarítási fertőtlenítési tevékenységről

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Városüzemeltetési Igazgatóság folyamatosan fokozott hangsúlyt fektet a közterületek takarítására, fertőtlenítésére. Ezt a tény erősíti meg az, hogy a munkavállalóink kézi erővel a hét összes napján takarítják, fertőtlenítik a közterületeinket, a járdaszakaszokat, az utcabútorokat, melyen felül a járvány következményeinek enyhítésére az összes gépi erőnket is bevetjük.

Tovább

Teleki téri Piac rendkívüli nyitva tartása

A kereskedőink körében végzett felmérés alapján, valamint a húsvéti ünnepekre tekintettel 2020. április 04-től – 2020. április 14-ig terjedő időszakra bevezetjük a piac alábbi, rendkívüli nyitva tartási rendjét.

Tovább

Tájékoztatás, ügyfélfogadás megváltozásáról

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 16-án 13.30 órától visszavonásig – a Magyarországon is kialakult és fennálló COVID-19 vírusfertőzés világjárvány miatt – a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.-nél a személyes ügyfélfogadás szünetel. Az ügyfélszolgálatokon, ügyfélfogadást bonyolító irodákban az alábbiak szerint lehetséges a továbbiakban az ügyintézés.

Tovább

Közlemény a parkolásról

Év elején jutott a kerületi vezetés tudomására, hogy 2020. március 1-jétől az ingyenes lakossági várakozási engedéllyel rendelkező józsefvárosi lakosok számára is fizetőssé válna a II. János Pál pápa tér, a Luther u. 4. előtti parkoló, a Fiumei út és az Orczy út. Kiderült ugyanis, hogy a 2019-es választási évre tekintettel egy belső utasítás, vagy szóbeli megállapodás alapján nem pótdíjazták a fenti területeken várakozó kerületi gépjárműveket.

Tovább

Ingyen kutyapiszokgyűjtő zacskó józsefvárosiaknak

A Józsefvárosi Önkormányzat minden kerületi kutyatulajdonos részére ingyenesen biztosít havonta 100 darab kutyapiszok gyűjtő zacskót, amelyeket a Városüzemeltetési Igazgatóság 1086 Budapest, Dankó utca 3-5. szám alatti telehelyén vehetnek át.

Tovább

Közlemény a 2020. évi lakossági parkolásról

A kerület új vezetésének egyik legfontosabb ígérete és politikai vállalása, hogy a józsefvárosiak mindennapi életét érintő döntésekbe a lehető legtöbb területen bevonja a lakosságot és előzetes egyeztetéseket kezdeményez. Épp ezért ért meglepetésként sokakat, hogy az év elején a kerületi parkolási engedélyek kiadásakor a fővárosi tulajdonú közterületek esetében a Baross utca, az Üllői út és a II. János Pál pápa tér 2020. február 29-től fizetőssé válik a kerületi lakosok számára is.

Tovább

Fontos változás!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. szeptember 16. napjától üzemeltett Baross utca 66-68. szám alatti Ügyfélszolgálati irodánk 2019. december 20. napjától megszűnik. Az irodát önkormányzati lakásügyekben és lakásokhoz kapcsolódó műszaki ügyek intézésével lehetett felkeresni.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. december 25-26. (szerda, csütörtök), valamint 2020. január 1. (szerda) munkaszüneti nap. A Karácsony ünnepéhez és Újév napjához kapcsolódóan – figyelemmel a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 6/2018. (VIII.23.) PM rendeletre – 2019. december 07-én, 2019. december 14-én, illetve az ünnephez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. november 01. - péntek - munkaszüneti nap. Mindenszentek emléknapjához kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:

Tovább