Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Hírek

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. december 25-26., - hétfő-kedd – valamint 2018. január 01. - hétfő - munkaszüneti nap. A karácsony ünnepéhez és újév napjához kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi ügyfélfogadás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. november 01. napja - szerda - munkaszüneti nap. Mindenszentek emléknapjához kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:

Tovább

Ünnepi ügyfélfogadás

Tisztelt Józsefvárosi Lakosok! Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017. október 23. napja hétfő munkaszüneti nap. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulójának ünnepéhez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Felújítási munkálatok, Kiss József utca

Ezúton tájékoztatjük Önöket, hogy a 1081 Budapest, Kiss József utca 19. szám alatt található Társasházkezelő Iroda 2017. október 5. napjától felújítási munkálatok miatt, átmenetileg a Teleki László tér 7. szám alatti helyiségben áll rendelkezésükre.

Tovább

Józsefváros díjfizető övezeteinek bővítése

Budapest Főváros VIII. ker. Józsefváros díjfizető övezetinek bővítésére kerül sor 2017. október 1-i hatállyal. A parkolási feszültségek enyhítése, és a kerületi polgárok parkolásának biztosítása érdekében az alábbi területek díjfizető övezetek lesznek.

Tovább

Pünkösd, 2017.

Kedves Józsefvárosi Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pünkösdi ünnep alatt a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje a csatolt felsorolásnak megfelelően alakul

Tovább