Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Lakásgazdálkodási iroda ügyfélfogadó helyiségének felújítása

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a LAKÁSGAZDÁLKODÁSI IRODA ügyfélfogadó irodahelyiségének felújítása miatt az ügyfélfogadás 2024. február 16-tól IDEIGLENESEN átköltözik a szintén a 1084 Budapest, Őr utca 8. szám alatti telephelyen található, 18. ajtószámú helyiségbe (Díjbeszedési Csoport).

Tovább

Emlékfa a Bláthy Parkban

blathy_emlekfa

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk Józsefváros virágos parkjai, terei, „A legvirágosabb főtér” címért is versenyben voltak 2023-ban a Virágos Magyarországért országos megmérettetésen.

Tovább

Koncentrált takarítás a kerületben

Pollack

A hideg, száraz időben az ünnepek után is folyamatos a kerület „nagytakarítása”. Az előre meghatározott terveinkhez igazodva, tegnap a József utcában is folytattuk a lehullott falevelek összegyűjtését, a „lombtalanítást”, ahogy a Nagy Ho-Ho Játszótéren is.

Tovább

Virágos Magyarország, Virágos Józsefváros 2024-ben is!

viragos_kep

Józsefváros virágos parkjai, terei, „A legvirágosabb főtér” címért is versenyben voltak 2023-ban, a versenyen való részvételt, kertészeink munkáját pedig a Magyar Turisztikai Ügynökség is elismeréssel méltatta! A 2023-ban 30. születésnapját ünneplő „Virágos Magyarország” országos versenyre minden korábbinál nagyobb volt az érdeklődés, közel 400 település jelentkezett, aminek zsűrizése kertész- és tájépítészmérnökök, turisztikai szakemberek közreműködésével zajlott. Bár az eredményhirdetés november végén volt, a jubileumi ünnep alkalmából minden versenyben résztvevő önkormányzat, így Józsefváros is december végén egy jubileumi facsemetével (Acer tataricum (tatár juhar)) és emléktáblával lett gazdagabb. Az emlékfát a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Városüzemeltetési Igazgatósága, kertészeti munkatársai a kerület egyik Óvodájában ültetik el.

Tovább