Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Hírek

Parkolási információ

parkoló autók

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Józsefvárosban 2022. december 23-án üzemzárástól, 2023. január 2-án üzemkezdetig a közterületi díjfizető parkolás díjmentes. Ebben az időszakban ügyfélszolgálati irodánk is zárva tart.

Tovább

Ünnepi nyitva tartásaink

Az év végi időszakban a JGK Zrt. ügyfélfogadása 2022. december 26-án szünetel, egyéb hétköznapokon az ügyfélfogadás elérhető.

Tovább

Újra: Lakás pályázat!

A pályázat benyújtásakor lakással nem rendelkezők részére, tíz darab felújított lakás bérbeadására, jelenleg költségelvű lakbér előírása mellett, a Budapest Főváros VIII. kerületi Józsefvárosi Önkormányzat „III/2022.” megnevezésű nyílt rendszerű pályázatot írt ki.

Tovább

Újra: Minőségi csere pályázat!

A pályázat benyújtásakor józsefvárosi tulajdonú önkormányzati lakást bérlők részére 10 db felújítandó lakás bérbeadására, költségelvű lakbérfizetési és felújítási kötelezettséggel a Budapest Főváros VIII. kerületi Józsefvárosi Önkormányzat „II/2022.minőségi csere” megnevezésű, nyílt típusú minőségi csere pályázatot ír ki.

Tovább

Lakossági várakozási engedélyekre vonatkozó szabályok Józsefvárosban 2023. január 1-től

parkolási díjtételek változására felhívó tábla

A lakossági várakozási hozzájárulás éves díját a Fővárosi Önkormányzat rendelete határozza meg. Ez a díj évente egy órányi várakozási díj 250-szerese. Ebből a fővárosi tarifából számolja ki a Józsefvárosi Önkormányzat a várakozási hozzájárulás kerületi kedvezményes díját lakásonként legfeljebb két autóra. A fővárosi tarifa az “A” zónában 150.000 Ft, a “B” zónában 112.500 Ft, a “C” zónában 75.000 Ft. Egy lakcímre maximum két várakozási hozzájárulás adható ki.

Tovább

Ismét: Otthon-felújítási támogatás!

Ismételten lehet Otthon-felújítási támogatásra pályázni. Az igényelhető legalacsonyabb összeg bruttó 50.000 Ft, a legmagasabb összeg bruttó 300.000 Ft. A pályázatok benyújtása folyamatos, a pályázatok elbírálása 2023. év elején kezdődik, a pályázatok a keret kiürüléséig kerülnek elbírálásra. Fontos újdonság a pályázat során, hogy minden pályázónak meg kell látogatnia a RenoPont irodát (1088 Budapest, Gutenberg tér 2., jozsefvaros@renopont.hu), ahol a rezsi megtakarításhoz kapcsolódó tájékoztatást kapnak az ügyfelek.

Tovább