Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Hírek

Ingyen kutyapiszokgyűjtő zacskó józsefvárosiaknak

A Józsefvárosi Önkormányzat minden kerületi kutyatulajdonos részére ingyenesen biztosít havonta 100 darab kutyapiszok gyűjtő zacskót, amelyeket a Városüzemeltetési Igazgatóság 1086 Budapest, Dankó utca 3-5. szám alatti telehelyén vehetnek át.

Tovább

Közlemény a 2020. évi lakossági parkolásról

A kerület új vezetésének egyik legfontosabb ígérete és politikai vállalása, hogy a józsefvárosiak mindennapi életét érintő döntésekbe a lehető legtöbb területen bevonja a lakosságot és előzetes egyeztetéseket kezdeményez. Épp ezért ért meglepetésként sokakat, hogy az év elején a kerületi parkolási engedélyek kiadásakor a fővárosi tulajdonú közterületek esetében a Baross utca, az Üllői út és a II. János Pál pápa tér 2020. február 29-től fizetőssé válik a kerületi lakosok számára is.

Tovább

Fontos változás!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. szeptember 16. napjától üzemeltett Baross utca 66-68. szám alatti Ügyfélszolgálati irodánk 2019. december 20. napjától megszűnik. Az irodát önkormányzati lakásügyekben és lakásokhoz kapcsolódó műszaki ügyek intézésével lehetett felkeresni.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. december 25-26. (szerda, csütörtök), valamint 2020. január 1. (szerda) munkaszüneti nap. A Karácsony ünnepéhez és Újév napjához kapcsolódóan – figyelemmel a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 6/2018. (VIII.23.) PM rendeletre – 2019. december 07-én, 2019. december 14-én, illetve az ünnephez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. november 01. - péntek - munkaszüneti nap. Mindenszentek emléknapjához kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. október 23. - szerda - munkaszüneti nap. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulójának ünnepéhez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Fontos változás!

2019. október 14. napjától a 1084 Budapest, Őr utca 8. szám alatti telephelyen a Lakásgazdálkodási Iroda nem tart ügyfélfogadási napot.

Tovább

Új Ügyfélfogadási irodát nyit a Vagyongazdálkodási Igazgatóság

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember 16-án 8:00 órától az ügyfélfogadási tevékenységünk minőségének javítása, az ügyintézés hatékonyságának növelése érdekében a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. - a Vagyongazdálkodási Igazgatóság részeként - az alábbi elnevezéssel, valamint új ügyfélfogadási rendben, az alábbi címen ügyfélfogadási irodát nyit.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. augusztus 20. - kedd - munkaszüneti nap. Az államalapítás és államalapító Szent István király emlékünnepe alkalmából, valamint a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 6/2018. (VIII.23.) PM rendelethez kapcsolódóan 2019. augusztus 10-én szombaton a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Pünkösd ünnepe időszakában a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább