Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Hírek

Fontos változás!

2019. október 14. napjától a 1084 Budapest, Őr utca 8. szám alatti telephelyen a Lakásgazdálkodási Iroda nem tart ügyfélfogadási napot.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. november 01. - péntek - munkaszüneti nap. Mindenszentek emléknapjához kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul:

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. október 23. - szerda - munkaszüneti nap. Az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulójának ünnepéhez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Új Ügyfélfogadási irodát nyit a Vagyongazdálkodási Igazgatóság

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember 16-án 8:00 órától az ügyfélfogadási tevékenységünk minőségének javítása, az ügyintézés hatékonyságának növelése érdekében a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. - a Vagyongazdálkodási Igazgatóság részeként - az alábbi elnevezéssel, valamint új ügyfélfogadási rendben, az alábbi címen ügyfélfogadási irodát nyit.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. augusztus 20. - kedd - munkaszüneti nap. Az államalapítás és államalapító Szent István király emlékünnepe alkalmából, valamint a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 6/2018. (VIII.23.) PM rendelethez kapcsolódóan 2019. augusztus 10-én szombaton a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Pünkösd ünnepe időszakában a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. május 01. - szerda - munkaszüneti nap. A Munka Ünnepéhez kapcsolódóan a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. április 19. - péntek - és április 22. - hétfő - munkaszüneti napok. Húsvét ünnepe időszakában a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. március 15. - péntek - munkaszüneti nap. Az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább