Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Hírek

Új Ügyfélfogadási irodát nyit a Vagyongazdálkodási Igazgatóság

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. szeptember 16-án 8:00 órától az ügyfélfogadási tevékenységünk minőségének javítása, az ügyintézés hatékonyságának növelése érdekében a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. - a Vagyongazdálkodási Igazgatóság részeként - az alábbi elnevezéssel, valamint új ügyfélfogadási rendben, az alábbi címen ügyfélfogadási irodát nyit.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. augusztus 20. - kedd - munkaszüneti nap. Az államalapítás és államalapító Szent István király emlékünnepe alkalmából, valamint a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 6/2018. (VIII.23.) PM rendelethez kapcsolódóan 2019. augusztus 10-én szombaton a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Pünkösd ünnepe időszakában a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. május 01. - szerda - munkaszüneti nap. A Munka Ünnepéhez kapcsolódóan a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. április 19. - péntek - és április 22. - hétfő - munkaszüneti napok. Húsvét ünnepe időszakában a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. március 15. - péntek - munkaszüneti nap. Az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

A karácsony ünnepéhez és újév napjához kapcsolódóan figyelemmel a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V.19.) NGM rendeletre 2018. december 01-én, illetve december 15-én, illetve az ünnephez kapcsolódó időszakban a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább

Honlap karbantartás

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk adattartalmát karbantartjuk, ezért előfordulhat, hogy átmenetileg bizonyos tartalmakat, jellemzően az elérhetőségek menü alatt, nem ér el. Szíves megértését köszönjük.

Tovább

Ünnepi nyitvatartás

Mindenszentek emléknapjához kapcsolódó időszakban, figyelemmel a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 9/2017. (V.19.) NGM rendeletre 2018. november 10-én szombaton a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. szakmai igazgatóságainak ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul.

Tovább