Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 30-32.
Méret: 42 nm
Ár: 128 016 Ft
A Budapest VIII. kerület, Práter utca 30-32. szám alatti, 35696/0/A/49 hrsz., 42 m2 alapterületű, utcai bejáratú, földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség a Práter utcáról közelíthető meg egy közepes állapotú műanyag ajtón keresztül. A fűtését légkondicionáló és 2db radiátor biztosítja.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8.
Méret: 50 nm
Ár: 32 280 Ft
Az ingatlan Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8. szám alatti 35914/A/2 helyrajzi számú, 50 nm alapterületű utcai pinceszinti, nem lakás céljára szolgáló helyiség. Összességében felújítandó, átlagos állapotban van. Villany és víz ki van építve az ingatlanban.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Mátyás tér 13.
Méret: 22 nm
Ár: 42 900 Ft
Az ingatlan egy földszinti, több részre osztott helyiségből és a bejárattal szemben egy teljes szélességben beépített fa szerkezetű állógalériából áll, amely alatt a belmagasság 2,07 m. A világos üzlettérből nyílik a zuhanyzó és mellette egy tároló. Fűtés nincs, egyedül villany és víz van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Dobozi utca 21.
Méret: 220 nm
Ár: 53 150 Ft
A Budapest, VIII. kerület, Dobozi utca 21. szám alatti 35375/0/A/3 helyrajzi számú, 220 m’ alapterületű utcai földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség több helyiségre osztott, belmagassága 4 m. Az ingatlanban valamennyi közmű megtalálható, a fűtést gázcirkó adja. Gyenge-közepes állapotú.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8.
Méret: 25 nm
Ár: 24 750 Ft
Az ingatlan Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8. szám alatti 35914/A/1 helyrajzi számú, 25,5 nm alapterületű utcai pinceszinti, nem lakás céljára szolgáló helyiség. Összességében felújítandó, átlagos állapotban van. Villany és víz ki van építve az ingatlanban.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac J/2. számú
Méret: 20 nm
Ár: 84 000 Ft
Az árusító hely a piac egyik frekventált üzletsorán található, közvetlenül két utcai bejárat mellett. Elektromos redőnyös, jól kialakított, kis helyiség, nagyon jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórával és villanyórával rendelkezik, valamit található benne 1 db kézmosó is.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac J/3. számú
Méret: 10 nm
Ár: 41 700 Ft
Az árusító hely a piac egyik frekventált üzletsorán található, közvetlenül két utcai bejárat mellett. Elektromos redőnyös, jól kialakított helyiség, jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórával és villanyórával rendelkezik, valamint található benne 1 db kézmosó és 1 db kétmedencés mosogató.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac L/2. számú
Méret: 20 nm
Ár: 84 000 Ft
Az árusító hely jó elhelyezkedésű üzlet, egy nagy portál üveg ablakkal és elektromos redőnnyel rendelkezik, melynek köszönhetően a természetes fény is bevilágítja a teret. Jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórája és villanyórája van, 1 db kézmosóval és 1 db kétmedencés mosogatóval.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Horánszky utca 27.
Méret: 54 nm
Ár: 317 500 Ft
Az üzlethelyiség bejárata az utcafrontra nyílik, az üvegezett fa szerkezetű ajtó és a portálablakok világossá és tágassá teszik az üzletteret. Fém redőnnyel védettek, közepes állapotúak. Az albetét 3 helyiségre osztott, melyek együttes belmagassága 5,02 méter, minden közüzemi órával rendelkezik.
Bővebben >>