Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Diószegi Sámuel utca 17/a
Méret: 224 nm
Ár: 271 040 Ft
A Budapest VIII. kerület, Diószegi u. 17/A. szám alatti, 36053/0/A/1 hrsz. utcai bejáratú, földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség elsődleges műanyag szerkezetű ráccsal védett bejárati ajtaja a Diószegi S. utcáról nyílik. A járólap javításra szorul, a bérlemény légkondicionált.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Karácsony Sándor utca 2/B.
Méret: 73 nm
Ár: 131 400 Ft
A bérlemény a Karácsony Sándor utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fa ajtón keresztül. Két nagyobb eladótérből és egy hátsó irodahelyiségéből áll, ahol a konyha és a mosdó + wc leválasztásra került. A helyiség fűtését egy 1 db gázkonvektor biztosítja. Vízételi lehetőség és áram kiépített.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Üllői út 60-62.
Méret: 151 nm
Ár: 265 584 Ft
A bérlemény az Üllői útról közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A helyiséghez tartozik egy pince ( kb.100m²) is, ami csak a bérleményből közelíthető meg. A bérlemény rendelkezik egy hátsó bejárattal is, ami a parkolóra nyílik. Vízételi lehetőség van, elektromos áram kiépített.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Hungária körút 18.
Méret: 95 nm
Ár: 125 400 Ft
A bérlemény a belső udvarról közelíthető meg, egy ráccsal védett fa szerkezetű ajtón keresztül. A belső tér állapota megfelelő, de felújítandó állapotú. Három nagyobb helyiségből, egy közelekdőből és mosdó+wc-ből áll. Korábban orvosi rendelőként funkcionált. Áram és vízvételi lehetőség van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Magdolna utca 20.
Méret: 19 nm
Ár: 27 170 Ft
Az ingatlan Budapest, VIII. kerület, Magdolna utca 20. szám alatti 35309 helyrajzi számú, 19 nm alapterületű utcai földszinti, nem lakás céljára szolgáló helyiség. Összességében felújítandó állapotban van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Diószegi Sámuel utca 14.
Méret: 152 nm
Ár: 52 600 Ft
A Budapest, VIII. kerület, Diószegi Sámuel utca 14. szám alatti 35977/0/A/1 és 35977/0/A/2 hrsz.-ú utcai földszinti helyiségek két különálló helyiségcsoport, de hasznosításuk együtt javasolt. A helyiségek több helyiségre osztottak, villany, víz, gáz, csatorna közműellátottsággal rendelkezik.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac J/2. számú
Méret: 20 nm
Ár: 84 000 Ft
Az árusító hely a piac egyik frekventált üzletsorán található, közvetlenül két utcai bejárat mellett. Elektromos redőnyös, jól kialakított, kis helyiség, nagyon jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórával és villanyórával rendelkezik, valamit található benne 1 db kézmosó is.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac J/3. számú
Méret: 10 nm
Ár: 41 700 Ft
Az árusító hely a piac egyik frekventált üzletsorán található, közvetlenül két utcai bejárat mellett. Elektromos redőnyös, jól kialakított helyiség, jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórával és villanyórával rendelkezik, valamint található benne 1 db kézmosó és 1 db kétmedencés mosogató.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 11. szám - Új Teleki téri Piac L/2. számú
Méret: 20 nm
Ár: 84 000 Ft
Az árusító hely jó elhelyezkedésű üzlet, egy nagy portál üveg ablakkal és elektromos redőnnyel rendelkezik, melynek köszönhetően a természetes fény is bevilágítja a teret. Jó műszaki és esztétikai állapotú. Hiteles vízórája és villanyórája van, 1 db kézmosóval és 1 db kétmedencés mosogatóval.
Bővebben >>