Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 23.
Méret: 55 nm
Ár: 2 152 000 Ft
Az vingatlan a belső udvarról közelíthető meg, egy közepes állapotú fém ajtón és a ház pincéjén keresztül. A pincébe levezető lépcső stabil. A bérlemény aljzata beton. Vízételi lehetőség nincs, elektromos áram van.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Bauer Sándor utca 7.
Méret: 101 nm
Ár: 27 578 400 Ft
Az albetétbe egy közepes állapotú fa ajtón keresztül jutunk, vasrács védi. A másik bejárata az udvarra nyílik. A 2-es albetétből lehet lejutni a pincébe. Áram van a bérleményben, de felülvizsgálatra szorul. Vízvételi lehetőség is van, a fűtést gáz cirkó biztosította korábban, 99%-ban galériázott.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Auróra utca 10.
Méret: 39 nm
Ár: 1 928 000 Ft
A bérlemény az Auróra utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil, de felújításra szorul, mert az utolsó lépcsőfok törött. A bérlemény aljzata homogén, nem balesetveszélyes. Vízvételi lehetőség van. Elektromos áram, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Auróra utca 7.
Méret: 50 nm
Ár: 1 888 000 Ft
A bérlemény a Bérkocsis utcából közelíthető meg egy rossz állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil, de felújításra szorul. A bérlemény aljzata homogén, nem balesetveszélyes. Vízvételi lehetőség nincs. Elektromos áram, fűtés nincs a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 42-44.
Méret: 275 nm
Ár: 176 592 Ft
A bérlemény két külön nyíló, utcai, különálló helyiségből áll. Az egyik a földszinti helyiség, a másik rész egy pincehelyiség, ahova fa lépcsőn lehet lejutni. Az egymás melletti albetétek nem átjárhatók. Áram és vízvételi lehetőség egyik helyiségben sincs. Az ingatlanok teljes felújításra szorulnak.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Magdolna utca 6A
Méret: 256 nm
Ár: 11 220 Ft
A bérlemény két ajtón keresztül közelíthető meg a belső udvarról, illetve van még két kijárata a belső zárt hátsó udvarra. A főbejárat ajtaja fémszerkezetű, ami cserére szorul. Vízvételi lehetőség és elektromos áram van a bérleményben. Korábban szórakozóhelyként is működött. Felújítandó állapotú.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Dankó utca 33.
Méret: 17 nm
Ár: 18 700 Ft
A faszerkezetű bejárati ajtó karbantartást igényel nehezen záródik. A bérlemény bejárata ráccsal van lezárva. Elektromos áram nincs, vízvételi lehetőség van a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8.
Méret: 50 nm
Ár: 32 280 Ft
Az ingatlan Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8. szám alatti 35914/A/2 helyrajzi számú, 50 nm alapterületű utcai pinceszinti, nem lakás céljára szolgáló helyiség. Összességében felújítandó, átlagos állapotban van. Villany és víz ki van építve az ingatlanban.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Dobozi utca 27.
Méret: 379 nm
Ár: 49 490 Ft
A jelenlegi pincehelyiség egy rossz állapotú vas ajtón keresztül közelyíthető meg, amit megerősítés végett egy OSB lappal is befedtek. A bérleménybe vezető lépcső stabil. A 373 m2 alapterületű albetét aljzata beton és döngölt föld, gyenge műszaki állapotú, áram- és vízvételi lehetősés nincs.
Bővebben >>