Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Teleki László tér 23.
Méret: 55 nm
Ár: 2 152 000 Ft
Az vingatlan a belső udvarról közelíthető meg, egy közepes állapotú fém ajtón és a ház pincéjén keresztül. A pincébe levezető lépcső stabil. A bérlemény aljzata beton. Vízételi lehetőség nincs, elektromos áram van.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Bauer Sándor utca 7.
Méret: 101 nm
Ár: 27 578 400 Ft
Az albetétbe egy közepes állapotú fa ajtón keresztül jutunk, vasrács védi. A másik bejárata az udvarra nyílik. A 2-es albetétből lehet lejutni a pincébe. Áram van a bérleményben, de felülvizsgálatra szorul. Vízvételi lehetőség is van, a fűtést gáz cirkó biztosította korábban, 99%-ban galériázott.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Alföldi utca 5.
Méret: 62 nm
Ár: 3 352 000 Ft
A bérlemény ajtaja az Alföldi utcából nyílik. A duplaszárnyas vas ajtó kisebb javítást igényel. A levezető lépcső fa szerkezetű, közepes állapotú. A helyiségek padlója betonozott, amely javítást nem igényel. Az iroda oldalfalán fa lambéria található. Fűtés nincs. Víz- és áramvételi lehetőség van.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Alföldi utca 3.
Méret: 55 nm
Ár: 2 816 000 Ft
A bérlemény az alföldi utcából nyílik. A kétszárnyas vasszerkezetű ajtó megfelelő állapotú. Beton és fa szerkezetű lépcsők vezetnek le a bérleménybe. A helyiségek padlója betonozott, a fal és a mennyezet vakolathiányos, salétromos. Víz- és áramvételi lehetőség nem biztosított. Fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Auróra utca 10.
Méret: 39 nm
Ár: 1 928 000 Ft
A bérlemény az Auróra utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil, de felújításra szorul, mert az utolsó lépcsőfok törött. A bérlemény aljzata homogén, nem balesetveszélyes. Vízvételi lehetőség van. Elektromos áram, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Eladó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Auróra utca 7.
Méret: 50 nm
Ár: 1 888 000 Ft
A bérlemény a Bérkocsis utcából közelíthető meg egy rossz állapotú fém ajtón keresztül. A bérleménybe levezető lépcső stabil, de felújításra szorul. A bérlemény aljzata homogén, nem balesetveszélyes. Vízvételi lehetőség nincs. Elektromos áram, fűtés nincs a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 42-44.
Méret: 275 nm
Ár: 176 592 Ft
A bérlemény két külön nyíló, utcai, különálló helyiségből áll. Az egyik a földszinti helyiség, a másik rész egy pincehelyiség, ahova fa lépcsőn lehet lejutni. Az egymás melletti albetétek nem átjárhatók. Áram és vízvételi lehetőség egyik helyiségben sincs. Az ingatlanok teljes felújításra szorulnak.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Dankó utca 22.
Méret: 59 nm
Ár: 32 450 Ft
A faszerkezetű bejárati ajtó karbantartást igényel, de megfelelően működnek. A lejárati lépcső instabil, javításra szorul. A bérleményben található egy vizesblokk is wc-vel és mosdóval. Elektromos áram és vízvételi lehetőség van a bérleményben. Az elektromos hálózat felülvizsgálatot igényel.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8.
Méret: 50 nm
Ár: 32 280 Ft
Az ingatlan Budapest, VIII. kerület, Csobánc utca 8. szám alatti 35914/A/2 helyrajzi számú, 50 nm alapterületű utcai pinceszinti, nem lakás céljára szolgáló helyiség. Összességében felújítandó, átlagos állapotban van. Villany és víz ki van építve az ingatlanban.
Bővebben >>