Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Telek
Eladó - Telek
Budapest, VIII. kerület, Szerdahelyi utca 9.
Méret: 698 nm
Ár: 268 160 500 Ft
A Magdolna negyedben elhelyezkedő ingatlan lakófunkciójú övezetbe illeszkedik. Az ingatlan formája hosszanti trapéz alakú, az utcafronton téglakerítés, a szomszédos ingatlanok felől a lakóházak tűzfala és téglakerítés határolják. Az összes közmű a telekhatáron, mérőórák nincsenek.
Bővebben >>
Telek
Eladó - Telek
Budapest VIII. kerület, Karácsony Sándor utca 29.
Méret: 1 105 nm
Ár: 364 147 100 Ft
A Magdolna negyedben elhelyezkedő ingatlan, lakófunkciójú övezetbe illeszkedik. Az ingatlanon felépítményes ingatlan nincs. Az összes közmű az utcában megtalálható. Az ingatlan tulajdoni lapjára 30 m2 területre vezetékjog került bejegyzésre az ELMŰ Hálózati Kft. javára. 1/1 önkormányzati tulajdon.
Bővebben >>
Iskola
Eladó - Iskola
Budapest VIII. kerület, Dugonics utca 17-21. (Dugonics utcai iskola)
Méret: 7 378 nm
Ár: 1 610 300 000 Ft
A bérlemény a Dugonics utcáról nyílik, két bejárattal rendelkezik, mindkettő fa szerkezetű megfelelő állapotú és külső vaskapu védi. Vízvételi lehetőség biztosított. Az elektromos hálózat több részre tagolódik, felülvizsgálata javasolt.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Üllői út 34.
Méret: 190 nm
Ár: 57 000 Ft
A vas harmónika rács kisebb felújításra szorul. A fa bejárati ajtó jó állapotú. A földszinti helyiségek padlója járólappal burkolt. A falak lambériázottak, ezért rejtett hibák lehetnek mögötte. Az álló galéria a Vendégtér felett lett kialakítva, kb 50m, jó állapotban van. Vízszolgáltatás van.
Bővebben >>
Telek
Eladó - Telek
Budapest, VIII. kerület, Tolnai Lajos utca 37.
Méret: 662 nm
Ár: 278 000 000 Ft
Az ingatlan zártsorú, „U” alakú beépítésű, a szomszédos lakóház tűzfala felől téglakerítéssel elhatárolt. Közvetlen szomszédságában 1 és 3 szintes többlakásos lakóházak vannak. A lakóház 173 m2-es udvarának közel 100 %-a töredezett betonfelülettel burkolt.
Bővebben >>
Telek
Eladó - Telek
Budapest, VIII. kerület, Sárkány utca 12/B.
Méret: 911 nm
Ár: 272 000 000 Ft
A telek felszíne sík, a korábbi épületet elbontották. A vizsgált ingatlan az utcafronton zártsorú, telekhatárokon körbeépített beépítésű. Az ingatlan közvetlen szomszédságában 2 emeletes társasház és társasházi telek található. A lakóház 293 m2-es udvarának kb. 30 %-a lakások előtti területen beton.
Bővebben >>
Telek
Eladó - Telek
Budapest, VIII. kerület, Bauer Sándor utca 13.
Méret: 649 nm
Ár: 258 000 000 Ft
Az épület földszintes kialakítású, udvara részben betonfelülettel burkolt, fával, cserjékkel és talajtakaró növényekkel benőtt földterület. A lakóház bejárata kétszárnyú, faszerkezetű. Az épületben 5 db lakás és 5 db nem lakás céljára szolgáló helyiség van, az épület kiürítése folyamatban van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 32-38.
Méret: 30 nm
Ár: 58 500 Ft
Az ingatlan a belső lépcsőházból közelíthető meg. A linólemum kopott, de jó állapotú. A bejárat és a közlekedő a szomszédos albetéttel közös, a bérleményrész két irodarészből áll. Elektromos áram van, vízvételi lehetőség nincs. A helyiség mérőórája nem található a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 37.
Méret: 46 nm
Ár: 88 320 Ft
A bérleményt egy fém rolón keresztül és egy felújítandó fa szerkezetű ajtón lehet megközelíteni. A bérlemény aljzata szőnyegpadlóval burkolt. Az irodák körülbelül 80%-a galériázott, melynek a lépcsője le van bontva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított, fűtés nincs.
Bővebben >>