Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kiadó - Helyiség, Raktár, Pince Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 40-46.

További információk

Ár
239 050 Ft (nettó)
Alapterület
207 m2
Helyrajzi szám
36139/0/A/16
Közös költség
30 791 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Orczy negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
CC

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Losonci negyed kerületrészében, a Füvészkert utca és a Szigony utca között fekszik, a Tömő utcában. Az épület az 1980-as években épült hagyományos előre gyártott vasbeton elemekből álló technológiával, alagsor + földszint + 16 emelet kialakítással. Klasszikus tömbház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

Az 207 nm-es irodahelyiség megnevezésű albetét az épület földszintjén található, a zárt lépcsőházból nyíló bejáraton kívül az utcafront felől több bejáraton is megközelíthető. Az ingatlan több kisebb helyiségre osztott, melynek együttes belmagassága 3,55 m. A szintválasztó födém némely helyiségben hangszigetelő rendszerrel ellátott, a mennyezet környéken és néhol a padozaton társasházi közös helyiségek vezetékei futnak. a víz, a közcsatorna és az elektromos rendszer vezetékei kiépítettek, földgáz épületen belül elérhető. Távhőszolgáltató által biztosított a fűtés, radiátorokkal, és a melegvíz-ellátás is központi.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, trolibuszok.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Szigony utca – Tömő utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében közepes műszaki állapotban van, felújításra, korszerűsítésre szorul.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések