Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Helyiség Budapest VIII. kerület, Bauer Sándor utca 7.

További információk

Ár
1 568 000 Ft (nettó)
Alapterület
10 m2
Helyrajzi szám
35130/0/A/4
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Magdolna negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 35130/0/A/4 helyrajzi számú, 10 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerületében, Magdolna-negyed elnevezésű városrészben, a Mátyás tér és a Teleki László tér közötti szakaszon, a Bauer Sándor utcában elhelyezkedő társasházi épület földszintjén helyezkednek el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az ingatlanokat magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 5 emelet szintkialakítású, az 1900-as évek elején épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

Az albetét a társasház udvaráról önállóan megközelíthető. A vizsgált ingatlan egy egylégterű helyiségből áll. A belmagassága 2,65 m. A külső nyílászáró faszerkezetű ajtó, gyenge állapotú. A padozat beton, gyenge állapotú, közművek nincsenek.

Az ingatlanok infrastrukturális ellátottsága városrészen belül átlagos, 200-400 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, általános iskola, egészségügyi intézmény és sportolási lehetőség is van. Tömegközlekedés szempontjából jó, 100-200 méteren belül elérhető kapcsolat van. Személygépkocsival legkönnyebben a Bauer Sándor utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 22. (csütörtök) és február 27. (kedd) 9:15 – 9:35

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 13. (szerda) 13:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon. 

Letöltések