Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Helyiség, Raktár, Pince Budapest VIII. kerület, Bauer Sándor utca 7.

További információk

Ár
27 578 400 Ft (nettó)
Alapterület
101 m2
Helyrajzi szám
35130/0/A/1
35130/0/A/2
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Magdolna negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
EE

Leírás

A 35130/0/A/1 és 35130/0/A/2 helyrajzi számú, összesen 101 nm területű ingatlanok Budapest VIII. kerületében, a Magdolna-negyed elnevezésű városrészben, a Mátyás tér és a Teleki László tér közötti szakaszon, a Bauer Sándor utcában elhelyezkedő társasházi épület földszintjén helyezkednek el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az ingatlanokat magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 5 emelet szintkialakítású, az 1900-as évek elején épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

1-es albetét: Az ingatlanba csak a szomszédos 35130/0/A/2 helyrajzi számú, földszinti, utcafronti ingatlan helyiségéből, a padlóba épített csapóajtón keresztül közelíthető meg. A csapóajtó fémszerkezetű, közepes állapotú. A 35130/0/A/1 helyrajzi számú, 32 nm-es albetét egy egylégtérű raktárhelyiségből áll, melynek belmagassága 2,44 méter. A padozat beton, gyenge állapotú. A falak vakoltak, festettek. Melegvíz-ellátás, vízvételi lehetőség és fűtés nincs, egyedül a villany kiépített, de mérőóra nincs.

2-es albetét: Az ingatlan a Bauer Sándor utcáról önállóan megközelíthető. Az egyik helyiségéből, padozatba épített csapóajtón keresztül juthatunk a szomszédos 35130/0/A/1 helyrajzi számú, pinceszinti raktárba.
A 35130/0/A/2 helyrajzi számú, 69 nm-es albetét két nagyobb és egy kisebb helyiségből áll, melyek fölött acél szerkezetű galéria található. A földszinti helyiség belmagassága 2,8 m, a galéria belmagassága 1,9 méter, összesen 4,7 m.
A külső nyílászárók faszerkezetűek, nyithatóak és fix fémráccsal, valamint fémredőnnyel védettek, gyenge-közepes állapotúak. A belső nyílászáró faszerkezetű, gyenge állapotú. A padozat beton, pvc burkolatú, gyenge-kozepes állapotú. A falak vakoltak, festettek, nedvesedés miatt a vakolat sok helyen levált, gyenge állapotú. A földszinti helyiségben falikút van kiépítve. Közművek közül minden ki van építve, egyedül m közvetlen melegvíz-vételi lehetőség nincs. Villany- és gáz mérőóra van, vízóra nincs.

Az ingatlanok infrastrukturális ellátottsága városrészen belül átlagos, 200-400 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, általános iskola, egészségügyi intézmény és sportolási lehetőség is van. Tömegközlekedés szempontjából jó, 100-200 méteren belül elérhető kapcsolat van. Személygépkocsival legkönnyebben a Bauer Sándor utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 22. (csütörtök) és február 27. (kedd) 9:15 – 9:35

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 13. (szerda) 11:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon. 

Letöltések