Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Helyiség, Pince Budapest VIII. kerület, Alföldi utca 5.

További információk

Ár
3 352 000 Ft (nettó)
Alapterület
62 m2
Helyrajzi szám
34747/0/A/2
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Népszínház negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 34747/0/A/2 helyrajzi számú, 62 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerületében, Népszínház-negyed elnevezésű városrészben, a Kun utca és a Népszínház utca közötti szakaszon, az Alföldi és Kun utca sarkán elhelyezkedő társasházi épület pinceszintjén helyezkedik el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az értékelt ingatlant magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 2 emelet szintkialakítású, 1891-ben épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

A bejárat kétszárnyú fémszerkezetes ajtó, átlagos műszaki állapotban. Az ingatlanba viszonylag jó állapotú faszerkezetes lépcsőn lehet lejutni. A belső tér eredetileg egylégtérű volt, de a lépcső mellett jobbra egy raktár került leválasztásra, valamint egy vizesblokk is kialakításra került, ezenkívül az előteret fém ajtóval választották le. Vízóra és villanyóra kiépített, gázóra nincs. Az ingatlan fűtéssel nem rendelkezik. A melegvizet kisméretű villanybojler adja. A bejártai nyílás magassága 1,45 m, a belsőtér belmagassága 2,30.

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága városrészen belül átlagos, 50-400 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, általános iskola, egészségügyi intézmény és sportolási lehetőség is van. Tömegközlekedés szempontjából jó, 50-300 méteren belül elérhető kapcsolat van. Személygépkocsival legkönnyebben a Népszínház utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 22. (csütörtök) és február 27. (kedd) 8:50 – 9:10

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 13. (szerda) 10:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon. 

Letöltések