Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Lakás Budapest VIII. kerület, Népszínház utca 34.

További információk

Ár
9 190 000 Ft (nettó)
Alapterület
26 m2
Helyrajzi szám
34772/0/A/5
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Népszínház negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
Félkomfortos
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 34772/0/A/5 helyrajzi számú, 26 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerületében, Népszínház-negyed elnevezésű városrészben, a II. János Pál pápa tér és a Vay Ádám utca közötti részen, a Nészínház utcában elhelyezkedő társasházi épület földszintjén helyezkedik el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az értékelt ingatlant magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 4 emelet szintkialakítású, az 1900-as évek fordulóján épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

A lakás az épület földszintjén található, az alapító okiratban 5-ös számmal jelölt. Bejárata az épület udvaráról nyílik. Fűtésre és melegvíz-vételre alkalmas készülék nincs. Korábban melegvíz-vételre feltehetőleg villanybojler szolgált, amit már leszereltek.
Az ingatlan hálószobájának ablaka az udvarra néz, az ablak hagyományos üvegezésű, gerébtokos kivitelű. Belmagassága 4,5 méter, így a lakószobában házilagosan kivitelezett fa szerkezetű fekvőgaléria található, ami piaci értéket nem képvisel. Az alaprajzon a konyha és a fürdőszoba külön helyiségként van feltüntetve, természetben azonban nincs leválasztva. A fürdőkád a konyha légterében szabálytalanul elhelyezett. A WC helyiség a lakószobából nyílik, az átlagosnál kisebb területű. A lakás alaprajzi elrendezése korszerűtlen. Vízóra nincs, de önálló villany és gáz mérőórákkal rendelkezik.

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága városrészen belül átlagos, 50-300 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, általános iskola, egészségügyi intézmény és sportolási lehetőség is van. Tömegközlekedés szempontjából jó, 50-200 méteren belül elérhető kapcsolat van több járatra is. Személygépkocsival legkönnyebben a Népszínház utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 22. (csütörtök) és február 27. (kedd) 8:30 – 8:45

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 12. (kedd) 13:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon. 

Letöltések