Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Lakás Budapest VIII. kerület, Őr utca 3. fszt. 6.

További információk

Ár
10 980 000 Ft (nettó)
Alapterület
25 m2
Helyrajzi szám
35201/0/A/7
Közös költség
n.a.
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
földszint (udvari)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
Komfort nélküli
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 35201/0/A/7 helyrajzi számú, 25 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerület, Csarnok-negyed kerületrészében, a Tavaszmező utca és a József utca között fekszik, az Őr utcában. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az értékelt ingatlant magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 1 emelet szintkialakítású, az 1900-as években épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

A lakás eredetileg szoba-konyha kialakítású volt, de az előző bérlő a konyhai részből zuhanyzót alakított ki. Az átalakítás során wc nem került kiépítésre, így a lakás komfort nélkülinek minősül. A szoba falai teljesen feláztak, feltehetően a szomszédos épülettel való összeépítés miatt. Fűtés elektromos hőtárolós kályháról megoldott, ami feltételezhetően rossz, nem működik. Melegvíz-ellátás villanybojlerről üzemel, működését nem teszteltük. A szobában egy fémszerkezetes galéria lett kiépítve. Az ingatlan víz-villany- és gázórával rendelkezik, belmagassága 4,20 m, a galéria alatt 2,36 m.

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága városrészen belül átlagos, 50-300 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, általános iskola, egészségügyi intézmény és sportolási lehetőség is van. Tömegközlekedés szempontjából a József körút közelsége miatt kiváló, 50-300 méteren belül elérhetőek. Személygépkocsival legkönnyebben a József utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 20. (kedd) és február 29. (csütörtök) 9:35 – 9:55

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 12. (kedd) 9:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon.

Letöltések