Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Lakás Budapest VIII. kerület, Auróra utca 4.

További információk

Ár
10 910 000 Ft (nettó)
Alapterület
24 m2
Helyrajzi szám
34778/0/A/7
Közös költség
13 690 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Csarnok negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
Komfort nélküli
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 34778/0/A/7 helyrajzi számú, 24 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerületében, Csarnok-negyed elnevezésű városrészben, az Auróra utca és a Bérkocsis utca sarkán elhelyezkedő társasházi épület földszintjén helyezkedik el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az ingatlant magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 1 emelet szintkialakítású és 1891-ban épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

Az ingatlan a társasház földszinti részén helyezkedik el, megközelíteni a belső udvaron keresztül lehetséges. A lakás bejárati ajtaja hagyományos fa szerkezetek, üvegezett felső résszel, melyen rács látható. A belső tér két részre osztott, konyha és szoba, a teljes belmagasság 352 cm. Fűtése gázkonvektorról üzemel, melegvíz- ellátás nincs, hidegvízvételi lehetőség van, de csak a villanyóra és gázóra kiépített, vízóra nincs. A homlokzati síkon elhelyezett nyílászárók hagyományos gerébtokos szerkezetűek, melyek az utcára tájoltak, műszaki állapotuk felújítandó, korszerűtlen. A szobában laminált parketta mintázatú PVC, a konyhában terrakotta mintázatú PVC burkolat került lerakásra, valószínűleg az eredeti burkolat rossz állapota miatt. Wc és fürdőszoba nincs kialakítva, ezért a lakás komfort nélkülinek minősül.

Az ingatlan infrastrukturális ellátottsága városrészen belül jó, 200 méteren belül alapellátást biztosító üzletek és egészségügyi ellátást biztosító intézetek találhatók. Tömegközlekedés szempontjából jó, 100-200 méteren belül elérhető kapcsolat van. Személygépkocsival legkönnyebben a Bérkocsis  utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 20. (kedd) és február 29. (csütörtök) 8:50 – 9:10

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 11. (hétfő) 11:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon.

Letöltések