Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Árverésen részt vesz (Eladó) - Lakás Budapest VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 11.

További információk

Ár
8 300 000 Ft (nettó)
Alapterület
18 m2
Helyrajzi szám
34769/0/A/6
Közös költség
6 090 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Népszínház negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
Komfortos
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

A 34769/0/A/6 helyrajzi számú, 18 nm területű ingatlan Budapest VIII. kerületében, Népszínház-negyed elnevezésű városrészben, a Népszínház utca, a Vay Ádám és a II. János Pál pápa tér által határolt szakaszon, a parkkal szemben elhelyezkedő társasházi épület földszintjén helyezkedik el. Jelenleg a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonát képezi, amely árverés útján kerül értékesítésre.

Az értékelt ingatlant magába foglaló épület utcafronti zártsorú beépítésű, pince + földszint + 4 emelet szintkialakítású, 1912-ben épült. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében társasházas és üzleti, valamint intézményi célú ingatlanok találhatóak, a földszinten és a pincében többnyire üzlethelyiségekkel, műhelyekkel, raktárakkal.

Az ingatlan az épület földszinti részén helyezkedik el, amely közvetlenül a Iépcsőház mellett található és három lépcsőn keresztül lehet megközelíteni. Bejárati ajtaja egyszárnyú ajtó, amely faszerkezetű és ráccsal nincsen védve. A lakás félszobás, ablaka a belső udvarra tájolt, az ablakon rács van. Az ingatlan zuhanyzóval és külön wc-vel rendelkezik, valamint egy konyha is kialakításra került benne. Fűtés nincs, melegvíz-ellátás villanybojlerről üzemelt. A lakás kis alapterületű és a nagy emeletszám miatt nem napfényes. Vízóra, gázóra, villanyóra kiépített (utóbbi albetéten kívül), belmagasság 3,50 m.

A terület infrastrukturális ellátottsága városrészen belül kiváló, 200 méteren belül alapellátást biztosító üzletek, egészségügyi intézmény, iskola, színház található. A Blaha Lujza tér közelsége miatt és a társasház kiváló fekvéséből adódóan számos tömegközlekedési eszközzel jól megközelíthető. Személygépkocsival legkönnyebben a Népszínház utca felől közelíthető meg.

A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében felújítandó, gyenge műszaki állapotban van.

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 20. (kedd) és február 29. (csütörtök) 8:30 – 8:45

Jelentkezési határidő: 2024. március 1. (péntek) 24:00 óra

Árverés időpontja: 2024. március 11. (hétfő) 9:00 óra

A meghirdetett ingatlan értékesítése KIZÁRÓLAG elektronikusan kerül lebonyolításra. Más értékesítési formára nincs lehetőség!

Az itt feltüntettet ár az kikiáltási ár, kérjük ezt az információt vegye figyelembe a jelentkezéskor!

További tájékoztatás kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Elidegenítési Irodáján (1084 Budapest, Őr u. 8. I. emelet 39.) ügyfélfogadási időben személyesen vagy telefonon.

Letöltések