Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség Budapest, VIII. kerület, Üllői út 38-44. (44)

További információk

Ár
128 800 Ft (nettó)
Alapterület
46 m2
Helyrajzi szám
36402/4/D/4
Közös költség
17 562 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Kiváló
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
DD

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a "Corvin negyed" városrészben, sűrű beépítettségű, nagyvárosias lakó övezetben, a Tömő utca és Füvészkert utca sarkán fekszik. Az épület 1900-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, pince + földszint + 5 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően utcafronton álló 2-4 emeletes társasházak épültek.

A földszinti 46 nm-es irodahelyiség egy hátsó bejárattal is rendelkezik, amely a belső udvar felől kiépített. Az utcafronti bejárati ajtó egyedi beépítés, amely törés álló, szigetelt üvegből készült. Az udvari bejárat műanyag szerkezetes biztonsági ajtó. A helyiség vertikálisan és horizontálisan is két részre osztott. Az utcafrontról egy tágas eladótérbe jutunk, ahol az átlagos belmagasság 4,06 m. A bérlemény 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, ami érintette az ajtók, ablakok, padlóburkolata és a falak felületképzését, valamint a szaniterek cseréjét is. Ekkor került sor az albetét felett egy stabil fémszerkezetű galéria kiépítésére is, ami további irodahelyként funkcionálhat. A földszinti hátsó részben egy WC-mosdó helyiséget választottak le. 

A galéria alatt a belmagasság 2,30 m, a galérián 2,18 m. A galérián álmennyezet látható, melyben spotlámpák vannak kiépítve. Fűtése és melegvíz-ellátása házközpontról megoldott, a hőleadók acéllemez radiátorok. Az ingatlan klímával és riasztóval is felszerelt, valamint víz- és villanyórával rendelkezik, gáz nincs az épületben.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibuszok, az M3-as metró.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető az Üllői út – Kisfaludy utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében kitűnő, jó műszaki állapotú, esetleges frissítésre szorulhat. 

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések