Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kiadó - Helyiség, Iroda, Raktár Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 32-38.

További információk

Ár
58 500 Ft (nettó)
Alapterület
30 m2
Helyrajzi szám
36139/1/A/1
Közös költség
7 854 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Losonci negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Losonci negyed kerületrészében, a Füvészkert utca és a Szigony utca között fekszik, a Tömő utcában. Az épület az 1980-as években épült hagyományos előre gyártott vasbeton elemekből álló technológiával, alagsor + földszint + 17 emelet kialakítással. Klasszikus tömbház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

Az 30 nm-es üzlethelyiség megnevezésű földszinti albetétet az épület lépcsőházából lehet megközelíteni, egy műanyag szerkezetű ajtón keresztül. Az ingatlan első előtere és folyosója a társasházzal megosztott közöshelyiség, melynek hátsó részében található a több helyiségre osztott albetét. Egy előtérből, egy nagyobb- és egy kisebb irodarészből áll, belmagassága 3,55 m. Közműrendszerek közül a villany az albetéten belül kiépített, fűtés házközponti, vízvételi lehetőség nincs.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, trolibuszok.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Szigony utca – Tömő utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében közepes műszaki állapotban van, felújításra, korszerűsítésre szorul.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

A helyiség megtekinthető előzetes időpontegyeztetéssel a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

Az ingatlan ára a korábbi pályázat bérleti díjának értéket jelöli, az aktuális adatokkal kapcsolatban további információ kérhető a bérleményről a Józsefvárosi Gazdálkodási Zrt. Helyiséggazdálkodási Irodáján (1084 Bp. Őr utca 8.) ügyfélfogadási időben személyesen, email-ben: berbeadas@jgk.hu, vagy telefonon a 06-1-216-6962-es számon.

Letöltések