Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Üzlet (üveg portállal, kirakattal) Budapest, VIII. kerület, Práter utca 69.

További információk

Ár
56 160 Ft (nettó)
Alapterület
52 m2
Helyrajzi szám
36116/A/5
Közös költség
23 087 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Losonci negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
JJ

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Losonci negyed kerületrészében, a Füvészkert utca és a Lippa utca között fekszik, a Práter utcában. Az épület az 1900-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, kisméretű falazótégla beépítéssel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

Az 52 nm-es üzlethelyiség megnevezésű földszinti albetétet az utcafrontról lehet megközelíteni, egy műanyag redőnnyel védett duplaszárnyú, fa szerkezetű ajtón keresztül. Az ingatlan egy egylégterű üzlettérből és raktárhelyiségből áll, melynek hátsó részén egy WC és zuhanyzó került kialakításra, amit egy műanyag harmonika szerkezetű ajtó választ el az eladótértől. Közműrendszerek közül a víz és a villany albetéten belül kiépített, fűtés és melegvíz vételi lehetőség nincs. 

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, trolibuszok.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Illés utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében gyenge műszaki állapotban van, felújításra, korszerűsítésre szorul.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések