Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Raktár, Pince Budapest, VIII. kerület, Práter utca 67. pince

További információk

Ár
25 200 Ft (nettó)
Alapterület
28 m2
Helyrajzi szám
36118/A/35
Közös költség
4 928 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Losonci negyed
Elhelyezkedés
pince (utcai)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
FF

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, Losonci negyed kerületrészében, a Füvészkert utca és a Lippa utca között fekszik, a Práter utcában. Az épület az 1920-as években épült hagyományos tégla építésű technológiával, kisméretű falazótégla beépítéssel, pince + földszint + 2 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően irodaházak, panelházak, és újépítésű társasházak épültek.

A 28 nm-es műhely megnevezésű pincehelyiséget az utcafrontról lehet megközelíteni dupla fém ajtón keresztül. Az ingatlan bejárati ajtajához 4 lépcső vezet, ahonnan 5 további lépcső vezet az albetét belső terébe, átlagos belmagassága 2,7 m. Az egylégterű térből nyílik a műhely hátsó részén egy WC, benne egy felső elhelyezésű, szabadkifolyású vízmelegítő került kiépítésre. Közműrendszerek közül a víz és a villany albetéten belül kiépített, fűtés nincs. 

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 500-1000 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, trolibuszok.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Illés utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, esetleges frissítésre szorul.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan ára tájékoztató jellegű, a minimális nettó bérleti díj értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések