Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Kiadó - Helyiség, Üzlet, Üzlet (üveg portállal, kirakattal), Vendéglátó Budapest, VIII. kerület, Horánszky utca 27.

További információk

Ár
317 500 Ft (nettó)
Alapterület
54 m2
Helyrajzi szám
36608/0/A/4
Közös költség
n.a.
Rezsi
10 700 Ft / hó (nettó)
Városrész
Palota negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Közepes
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
-

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 567/2023. (VIII.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet a tulajdonát képező Budapest VIII. kerület Horánszky u. 27. szám alatti (természetben a Krúdy u. 6. sz. cím alatt fellelhető) 36608/0/A/4 helyrajzi számú 53,69 m2 alapterületű utcai földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az üzletet magába foglaló épület 1800 években épült, hagyományos tégla szerkezettel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros, több lakásos, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból közepesnek mondható.

Az üzlethelyiség egyetlen bejárata az utcafrontra nyílik, üvegezett fa szerkezetű ajtaja és a portálablakok világossá és tágassá teszik az üzletteret, fém redőnnyel védettek, közepes állapotúak. Az albetét 3 helyiségre osztott, eladótér, raktár és mosdó, melyek együttes belmagassága magas, 5,02 méter, az áram-, a gáz- és a vízszolgáltatás is üzemképes, mérőórákkal rendelkezik.

A kerület infrastrukturális ellátottsága belvárosi helyzeténél fogva kitűnő. Számos kulturális, oktatási, egészségügyi, szociális intézmény, illetve kereskedelmi, szolgáltató, idegenforgalmi és szórakoztató létesítmény található a kerületben, vagy a közvetlen szomszédságában.

Tömegközlekedéssel az ingatlan elérhető több autóbusz járattal, villamossal, trolibusszal és az M4, M3 jelzésű metróval. A megállók az ingatlantól 700 méteren belül gyalogosan könnyen megközelíthetők.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Krúdy utca felől. A parkolás az utcákban parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében közepes műszaki állapotban van, de erősen felújításra, korszerűsítésre szorul. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér, jól hasznosítható, tágas helyiséggel.

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodái Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Megtekintési időpontok: 2024. február 1. - 2024. március 14. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy telefonon.

Pályázat leadási határidő: 2024. március 14. 15:30

A pályázat elbírálásának határideje, és a várható eredményhirdetés: 2024. május 31.

Pályázni a mellékletben szereplő feltételekkel lehet!

A helyiségre vonatkozó teljes pályázati felhívás ingyenesen letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. honlapjáról.

Jöjjön és tekintse meg az ingatlant és pályázzon!

Letöltések