Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet Budapest, VIII. kerület, Práter utca 34.

További információk

Ár
42 240 Ft (nettó)
Alapterület
32 m2
Helyrajzi szám
35709/A/7
Közös költség
10 784 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Corvin negyed
Elhelyezkedés
földszint (udvari)
Állapot
Felújítandó
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
II

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

Az ingatlan Budapest VIII. kerületében, a Corvin negyedének megújuló részében, a Futó utca és a Leonardo da Vinci utca közötti részen fekszik, a Práter utcában. Határait a József körút — Baross utca - Horváth Mihály tér északi oldala - Baross utca — Leonardo da Vinci utca — Práter utca - Szigony utca - Üllői út képezi.

2023 óta 22 hektárnyi területre kiterjedő területen zajlik Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási Programja. A beépített területen található a főváros legnagyobb irodai és kereskedelmi ingatlanfejlesztése, amelyben különleges módon ötvöződnek a nyitott és fedett bevásárló, szórakozási, szabadidős, sport és étkezési lehetőségek.

Az épület az 1900-ben években épült hagyományos tégla építésű technológiával, utcafronti klinkertégla beépítéssel, pince + földszint + 3 emelet kialakítással. Klasszikus belvárosi bérház jellegű épület, melynek állaga masszív, esztétikai szempontból is jónak mondható. Környezetében jellemzően régi típusú bérházak, újépítésű társasházak találhatóak.

Az ingatlan 2 bejárattal rendelkezik, az egyik a ház belső udvara felől, a másik pedig a Nagytemplom utca felől nyílik. Az utcafronti bejárati ajtót vasredőny védi. A helyiségek padlója régi járólap és parketta, állapotuk elfogadható. Az eladótérben egy kb. 5 m2-es fa galéria lett kialakítva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 150-300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M3 és M4 metróvonalak.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Horváth Mihály tér – Hock János utca – Nap utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében kiváló műszaki állapotban van. Rendeltetését illetően leginkább kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység végzésére alkalmas üzlettér.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan árai tájékoztató jellegűek, a minimális nettó bérleti díjak értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2023. november 15. - 2023. december 15. között, melyhez előzetes egyeztetés szükséges a Budapest VIII. kerület, Tavaszmező u. 2. szám alatti Ingatlanszolgáltatási Irodában személyesen vagy a +36 1 210 4928; +336 1 210 4929 telefonszámok egyikén.

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. december 15. 13:00

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések