Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Jelenleg pályázható (Kiadó) - Helyiség, Üzlet, Üzlet (üveg portállal, kirakattal) Budapest, VIII. kerület, Práter utca 30-32.

További információk

Ár
128 016 Ft (nettó)
Alapterület
42 m2
Helyrajzi szám
35696/0/A/49
Közös költség
30 660 Ft / hó (nettó)
Rezsi
n.a.
Városrész
Losonci negyed
Elhelyezkedés
földszint (utcai)
Állapot
Komfortfokozat
-
Energetikai tanúsítvány
DD

Leírás

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Tulajdonosi, Vagyongazdálkodási és Közterület-hasznosítási Bizottsága 602/2022. (XI.23.) számú határozata alapján nyilvános, egyfordulós pályázatot hirdet több, a tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

A Budapest VIII. kerület, Práter utca 30-32. szám alatti, 35696/0/A/49 helyrajzi számú, 42 m2 alapterületű, utcai bejáratú, földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség a Práter utcáról közelíthető meg egy közepes állapotú műanyag ajtón keresztül. A falak állapota megfelelő, nagymértékű vizesedés nem észlelhető, viszont régebbi hajszálrepedések helyenként felfedezhetőek a falakon. Ezek akkor keletkezhettek, amikor a bérlemény fölötti lakásban felújítás zajlott. A mennyezeten nincsenek beázási nyomok. A helyiség fűtését egy fűtő-hűtő légkondicionáló biztosítja, valamint van 2 db radiátor a bérleményben, amik házközponti fűtés által működnek. Vízételi lehetőség és elektromos áram van a bérleményben. A helyiség jelenleg Nemzeti Dohányboltként működik.

A terület közintézményi, infrastrukturális ellátottsága kiváló, az alapellátást biztosító szolgáltatások az ingatlantól 150-300 méteren belül megtalálhatóak. Tömegközlekedés az ingatlan közelében 200-600 méteren belül elérhető: több autóbusz járat, villamos, trolibusz, az M3 és M4 metróvonalak.

Az ingatlan gépkocsival megközelíthető a Baross utca – Horváth Mihály tér – Hock János utca – Nap utca – Práter utca útvonalon. A parkolás az utcában parkolási díj megfizetése mellett lehetséges.

Az ingatlan összességében jó műszaki állapotban van, de frissítésre szorul.

Jöjjön, tekintse meg az ingatlant, és pályázzon!

Az ingatlan árai tájékoztató jellegűek, a minimális nettó bérleti díjak értékét jelöli!

Pályázni a mellékletben található feltételekkel lehet!

Megtekintési időpontok: 2024. február 1. - 2024. március 1. között, azonban a helyiségek jelenleg bérlővel terheltek, így a helyiségek szemrevételezéssel, vagy kizárólag a bérlő engedélyével és közreműködésével tekinthetők me

A pályázat benyújtásának módja: Elektronikus

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. március 1. 11:30

A helyiségről további információ kérhető a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Helyiséggazdálkodási irodáján személyesen, vagy telefonon a +36-1-216-6962-es számon.

Letöltések