Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Gazdasági igazgatóság

A társaság saját pénzügyi-gazdasági folyamatait, illetve az önkormányzati feladatellátás pénzügyi koordinációját a Gazdasági Igazgatóság végzi. Munkavégzése elsősorban gazdaságossági, takarékossági, célszerűségi és hatékonysági szempontok mentén, a folyamatok racionalizálásra, a költség-haszon elvének összevetésére és optimalizálására irányul. Feladati közé tartozik többek között a pénzügyi egyensúly figyelemmel kisérése, a bejövő és kimenő számlák, szerződések kezelése, analitikus és könyvelési feladatok. Részegységei: a pénzügyi iroda, könyvelési, a számviteli és házelszámolási iroda, a személyügyi iroda és a bér- TB iroda.

Önálló telephelyen, a Losonci u. 2. szám alatt működik.

Külsős, megbízási szerződéssel foglalkoztatott a cég főkönyvelője, aki könyvvizsgálói képesítéssel és több évtizedes gyakorlattal rendelkezik, a társaság és a költségvetési mikrokörnyezet számviteli rendszerét illetően. A főkönyvelő előkészíti és beküldi a társaság adóbevallásait, egyezteti az analitikus és szintetikus könyvelést, elkészíti a társaság féléves és éves beszámolóját.

 

Gazdasági Igazgató

Összefogja és irányítja a Pénzügyi Iroda, a Könyvelési Iroda, a Számviteli és Házelszámolási Iroda, a Személyügyi Iroda, valamint a Bér – TB Iroda feladatait és folyamatait. Gondoskodik a társaság pénzügyi, számviteli feladatainak naprakész, pontos ellátásáról, a költségvetés elkészítéséről és a teljesítés nyomon követéséről, a munkaügyi és HR, valamint a bérszámfejtési, TB kifizetőhelyi feladatok teljesítéséről.

1083 Budapest, Losonci utca 2.

0613340939

penzugy@jgk.hu

  • Láng Gáborné gazdasági igazgató
    langsz@jgk.hu
  • Szabó Katalin titkársági referens