Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ingatlanjaink

Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Corvin köz 4.
Méret: 119 nm
Ár: 364 033 Ft
A bérlemény 4 db utcafronti üvegporttállal rendelkezik, amelyből 4 db bejáratnak is használható az egyik önműködő ajtó (de zárható) a másik vas szerkezetű ajtó. A fűtést egy kombi elektromos cirkó látja el 5 db radiátor segítségével. Az eredeti alaprajzhoz mérten történtek változások.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest VIII. kerület, Üllői út 34.
Méret: 190 nm
Ár: 57 000 Ft
A vas harmónika rács kisebb felújításra szorul. A fa bejárati ajtó jó állapotú. A földszinti helyiségek padlója járólappal burkolt. A falak lambériázottak, ezért rejtett hibák lehetnek mögötte. Az álló galéria a Vendégtér felett lett kialakítva, kb 50m, jó állapotban van. Vízszolgáltatás van.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Tömő utca 32-38.
Méret: 30 nm
Ár: 58 500 Ft
Az ingatlan a belső lépcsőházból közelíthető meg. A linólemum kopott, de jó állapotú. A bejárat és a közlekedő a szomszédos albetéttel közös, a bérleményrész két irodarészből áll. Elektromos áram van, vízvételi lehetőség nincs. A helyiség mérőórája nem található a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Práter utca 37.
Méret: 46 nm
Ár: 88 320 Ft
A bérleményt egy fém rolón keresztül és egy felújítandó fa szerkezetű ajtón lehet megközelíteni. A bérlemény aljzata szőnyegpadlóval burkolt. Az irodák körülbelül 80%-a galériázott, melynek a lépcsője le van bontva. Víz- és áramvételi lehetőség biztosított, fűtés nincs.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Diószegi Sámuel utca 17/a
Méret: 224 nm
Ár: 271 040 Ft
A Budapest VIII. kerület, Diószegi u. 17/A. szám alatti, 36053/0/A/1 hrsz. utcai bejáratú, földszinti nem lakás céljára szolgáló helyiség elsődleges műanyag szerkezetű ráccsal védett bejárati ajtaja a Diószegi S. utcáról nyílik. A járólap javításra szorul, a bérlemény légkondicionált.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Őr utca 6.
Méret: 48 nm
Ár: 28 800 Ft
A helyiség bejárati ajtaja fa szerkezetű, közepes állapotú. A vizesblokk, a mosdók és a wc helyiségek, falai megfelelő állapotban vannak, beázás nem tapasztalható. Víz, illetve áramvételi lehetőség kiépített.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Karácsony Sándor utca 2/B.
Méret: 73 nm
Ár: 131 400 Ft
A bérlemény a Karácsony Sándor utcából közelíthető meg egy közepes állapotú fa ajtón keresztül. Két nagyobb eladótérből és egy hátsó irodahelyiségéből áll, ahol a konyha és a mosdó + wc leválasztásra került. A helyiség fűtését egy 1 db gázkonvektor biztosítja. Vízételi lehetőség és áram kiépített.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Üllői út 66/A.
Méret: 29 nm
Ár: 75 400 Ft
A bérleménybe az Üllői útról lehet bejutni egy közepes állapotú, fém ajtón keresztül. Az albetét egy eladótérből, egy külön msdó + wc-ből és egy állógalériából áll. Vízvételi lehetőség és elektromos áram van a bérleményben.
Bővebben >>
Helyiség
Kiadó - Helyiség
Budapest, VIII. kerület, Üllői út 60-62.
Méret: 151 nm
Ár: 265 584 Ft
A bérlemény az Üllői útról közelíthető meg egy közepes állapotú fém ajtón keresztül. A helyiséghez tartozik egy pince ( kb.100m²) is, ami csak a bérleményből közelíthető meg. A bérlemény rendelkezik egy hátsó bejárattal is, ami a parkolóra nyílik. Vízételi lehetőség van, elektromos áram kiépített.
Bővebben >>