Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Ügyfélfogadási rend megváltozása

Tisztelt Józsefvárosi Lakosok!

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. március 16-án 13.30 órától – a Magyarországon is kialakult COVID-19 vírusfertőzés világjárvány miatt bevezetett - a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.-nél a személyes ügyfélfogadására vonatkozó intézkedés 2020. június 02-án 08.00 órától visszavonásra kerül.

Ettől az időponttól kezdődően ügyfélfogadási irodáink, valamint az Új Teleki téri Piac a társaság www.jgk.hu honlapján feltüntetett - a 2020. március 16.-át megelőző időszak – működési rendje szerint tartanak nyitva.

Józsefvárosban az ingyenes parkolás továbbra sem kerül visszavonásra, ezen intézkedés hatályban marad.

A fentiekkel együtt is kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálati irodáinkban az Új Teleki tér Piacon Magyarország Kormánya által rendeletben kihirdetett járványügyi szabályokat betartani szíveskedjenek, így különösen:

  • Az ügyfélszolgálati irodákba (zárt térbe), illetve a piac területére történő belépéskor és az ott tartózkodás teljes időtartama alatt az arcot eltakaró védőmaszkot kell viselni, életkortól függetlenül.
  • Az ügyfélszolgálati irodákban egyidőben, egyszerre az irodák bejárati ajtaján kifüggesztett számú ügyfél tartózkodhat, és közöttük is meg kell tartani a legkevesebb 1.5 méter védőtávolságot. A piac területére beengedhető ügyfelek (vásárlók) száma egyedi mérlegelés alapján történik.
  • Az ügyfélszolgálati irodák bejáratánál kihelyezett kézfertőtlenítő folyadék használata – a belépés időpontjában - mindenki számára kötelező.
  • Amennyiben az ügyfél bármely okból nem tud eleget tenni a fenti követelményeknek, úgy az ügyintézéshez olyan meghatalmazott személy közreműködését vegye igénybe, akinél kizáró ok nem áll fenn.
  • Abban az esetben, ha az ügyintézés elektronikus levelezéssel, postai úton, vagy telefonon keresztül bonyolítható, kérjük a www.jgk.hu honlapon feltüntetett elérhetőségek alapján ezzel éljenek.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében, együttműködésüket előre is köszönettel.

Kovács Ottó sk.

igazgatósági elnök