Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.

Önkormányzati lakások bérbeadása

Letölthető dokumentumok

LNR-E/2019. típusú nyílt pályázat

A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, mint kiíró megbízásából a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. mint bonyolító – a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottságának 1018/2019. (IX.09.) számú határozatának 1.) pontja alapján – a pályázat benyújtásakor 45. évüket be nem töltött gyermektelen egyedülálló, lakással nem rendelkezők részére, a mellékelt táblázatban felsorolt 5 db lakás bérbeadására „LNR-E/2019. típusú” nyílt pályázatot ír ki.

Letöltés

LNR-FH/2019. típusú nyílt pályázat

A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, mint kiíró megbízásából a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. mint bonyolító – a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottságának 1018/2019. (IX.09.) számú határozatának 2.) pontja alapján – a pályázat benyújtásakor 40. évüket be nem töltött házastársi kapcsolatban élő, egy vagy két gyermeket nevelő, lakással nem rendelkezők részére, a mellékelt táblázatban felsorolt 5 db lakás bérbeadására „LNR-FH/2019. típusú” nyílt pályázatot ír ki.

Letöltés

LNR-EGY/2019. típusú nyílt pályázat

A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, mint kiíró megbízásából a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. mint bonyolító – a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottságának 1018/2019. (IX.09.) számú határozatának 3.) pontja alapján – a pályázat benyújtásakor 45. évüket be nem töltött egyedülálló egy, vagy két gyermekét egyedül nevelő, lakással nem rendelkezők részére, a mellékelt táblázatban felsorolt 5 db lakás bérbeadására „LNR-EGY/2019. típusú” nyílt pályázatot ír ki.

Letöltés