Józsefvárosi Gazdálkodási
Központ Zrt.
Józsefváros újjáépül Józsefváros címer Akadálymentes oldal

Magunkról

Tisztelt Látogatónk!

Budapest Főváros VIII. ker. Józsefváros Önkormányzata, az Önkormányzati vagyon átlátható, hatékony működtetése érdekében 99/2015.(IV.16.) számú képviselő testületi határozatával egyszemélyes zártkörűen működő részvénytársasági formában, egyetlen vagyongazdálkodási szervezetben, egyesítette az eddigiekben külön-külön működtetett vagyongazdálkodói, vagyonkezelői tevékenységeket. A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. ekkor jött létre, a korábbi Kisfalu Kft. jogutódjaként.

Társaságunk alapvető tevékenysége Józsefvárosi Önkormányzat vagyonrendeletével összhangban, és a Józsefvárosi Önkormányzattal kötött szerződések alapján, a kerületi önkormányzati vagyon hasznosítása, értékesítése, és az azzal való gazdálkodás (Önkormányzati vagyongazdálkodás, továbbá a 2011. évi. CLXXXIX. Tv. 23.§. (5.) 1.) alapján a helyi közutak, közterek, és parkok kezelése, fejlesztése, és üzemeltetése, valamint a 3.) szerinti parkolás-üzemeltetés, és a 14) szerinti önkormányzati helyiség és lakásgazdálkodás.

Célunk, hogy ezeket szolgáltatásainkat a lehető legjobb minőségben biztosítsuk az Önök részére, az Önök számára minden tekintetben egy szolgáltató központként tudjunk működni, ezzel is hozzájárulva Józsefváros fejlődéséhez és újjáépüléséhez.

Azon vagyunk, hogy a www.jgk.hu weboldalunkon ezzel a komplex tevékenységgel, az abban résztvevő szervezeti egységeinkkel, a vagyongazdálkodással kapcsolatos újdonságokkal, hírekkel és az egyes ügyfajtákkal összefüggő információkkal segíthessük az érdeklődőket.

Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. valamennyi vezetője és munkatársa azon dolgozik, hogy a józsefvárosi polgárok, és a kerületünkbe érkező látogatóink elégedettek legyenek. Azon vagyunk, hogy a lehető legteljesebb információhoz jussanak oldalaink olvasása során, és ügyeik intézéséhez, amennyire csak lehet, minden fontos információt megkapjanak.

Ezeknek szellemében ajánlom szíves figyelmükbe és invitálom Önöket a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. internetes oldalára történő belépésre.

Kovács Ottó
az Igazgatóság Elnöke